Dit is wat mijn cliënten zeggen:

Ik ben bij BeFootball gekomen door een tip van een persoon die BeFootball aanraadde. Bij de eerste afspraak, voor knieklachten, voelde het gelijk goed. Er werd erg deskundig naar mn probleem geluisterd, de juiste vragen werden gesteld. Er werd erg goed naar gekeken en daar waar de fysio van de club te kort schoot met een herstel programma had Annemieke gelijk een plan. Met medical tape en gerichte oefeningen gingen we te werk. Na 2 weken had ik veel minder last en hadden we bereikt wat in de voorgaande 6 weken niet was gelukt. De deskundige blik en het maken van een herstelplan zijn 2 erg sterke punten van Annemieke. De mooie gym in het pand zorgen voor een uitstekende plek om het herstel plan gelijk in uitvoering te brengen. BeFootball is een echte aanrader voor snel herstel en preventie van mogelijke toekomstige blessures.

Profvoetballer i.o., Eredivisie O19

BeFootball is voor ons de enige fysio praktijk waar we nog op vertrouwen. De paar keren dat onze inmiddels 10-jarige geblesseerd was is steeds opnieuw gebleken dat de deskundigheid van BeFootball zo veel verder reikt dan die van de fysio bij de bvo. Bij BeFootball wordt er niet alleen aan symptoombestrijding gedaan maar de oorzaak wordt onderzocht en er wordt aan preventie gewerkt. De communicatie verloopt altijd prettig; helder en snel.
Voor ons geen ander meer!

Moeder profvoetballer i.o., zoon 10 jaar

Na dat ik geblesseerd ben geraakt kreeg ik van iemand het telefoonnummer van Befootball, ik kon de volgende dag al terecht bij Annemieke. Tijdens de 1ste afspraak stelde Annemieke mij wat vragen en wist direct de pijnlijke plek te vinden, ze heeft echt gouden handen! De fysio van mijn voetbalclub had mij eerder verteld dat ik minimaal 6 maanden niet meer mocht en kon voetballen….. Annemieke heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 1,5 maand volledig hersteld was en weer volle wedstrijden kon spelen! Ik ben 14 jaar en dus nog in de groei dus heb nog wel eens wat pijntjes…. maar ik hoef Annemieke maar te bellen en ik kan terecht en ze verhelpt alles snel dmv haar gouden handen en de oefeningen die ze mee geeft. Ik ben super tevreden over Annemieke en zal haar bij iedereen aanraden, en voor mij nooit meer een andere fysio!!

Profvoetballer i.o., Fc Dordrecht

In de zomerstop was ik al voor mijzelf aan het trainen om fit te worden voor de voorbereiding bij mijn nieuwe club. Aangezien ik het lastig vond om echt fit te worden en toch nog een a205989_Paul_van_der_Helm---Facebook_Lierse_SKantal fysieke min punten had meegenomen van het vorige seizoen besloot ik om hulp te zoeken. Door een ervaring een paar jaar geleden bij ADO wist ik dat Annemieke mij zou kunnen helpen. Ze heeft me zo snel mogelijk laten komen voor een onderzoek en op basis daarvan zijn wij gaan trainen. Uiteindelijk hebben wij een stap in de juiste richting gezet om mij fysiek nog sterker te maken! Door de gesprekken tijdens trainingen en behandelingen ben ik ook qua voeding nog meer op de hoogte van wat nou het beste is voor een sporter. Mede door Annemieke ben ik topfit aan de voorbereiding begonnen en heb ik de beste kant van mezelf kunnen laten zien! Ik zal zeker vaker langsgaan om nog fysiek nog sterker te worden!

Paul van der Helm, Keeper Fortuna Sittard

Na het breken van mijn middenvoetsbeentje ben ik via mijn zaakwaarnemer bij Annemieke terecht gekomen. Dankzij haar goede connecties kon ik snel bij een goede orthopedisch chirurg terecht. Deze chirurg heeft mij daardoor ook snel kunnen opereren, 11 weken later begonWhatsApp-Image-20160713 immers de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Na 6 weken in het gips te hebben gezeten, begon het daadwerkelijke revalidatietraject met Annemieke. In de tussentijd hebben wij wel contact gehad over dingen die ik thuis al kon doen om mij herstel te versnellen . Ik heb de samenwerking met Annemieke als zeer prettig ervaren en ik ben zelfs eerder dan verwacht weer fit. Ik ben haar daarom ook zeer dankbaar voor de intensieve begeleiding in dit traject!

Zakaria el Bennay, Buitenspeler NEC O19

Issam_Al_KamouchiIk ben geblesseerd geraakt aan me lies tijdens een training bij mijn club Lommel United. Na 4 weken in behandeling bij een therapeut in België zag ik geen vooruitgang en heb ik zelf stappen ondernomen. Via mijn zaakwaarnemer ben ik terecht gekomen bij BeFootball. Na de eerste behandeling voelde ik een al een heel stuk beter. Maar gekker nog de volgende dag was ik pijnvrij en na een week sloot ik weer aan bij het team. Ik ben zeer tevreden met de behandeling van BeFootball en zou het iedereen aanraden!

Issam Al Kamouchi, Linksbuiten Lommel United

trevor 1Als A-junior kreeg ik een uitnodiging voor het trainingskamp van het eerste elftal. Uitgerekend een week voor het trainingskamp ging ik door mijn enkel. Het zag er niet naar uit dat ik nog mee zou kunnen, omdat mijn enkel erg dik en pijnlijk werd. Toch dankzij intensieve behandeling en training bij Annemieke was ik op tijd fit en kon ik alsnog mee naar Spanje.

Trevor David, rechtsback ADO Den Haag O19, Nederlands elftal O18

Deze zomer ging ik met mijn oom Benito trainen om mijn conditie te verbeteren. Benito bracht me wegens mijn aanhoudende heupklachten in contact met Annemieke. We zijn voornamelijk aan de slag gegaan met mijn heup-bil regio. We zijn een goede weg ingeslagen en ik ben nog nooit eerder zo fit aan mijn voorbereiding begonnen.
Wat ik nog kwijt wil is dat Annemieke me weer vertrouwen heeft gegeven in mezelf en heeft me laten inzien dat het goed komt.

Lorenzo Burnet, linksback FC Groningen

Dylan NieuwenhuijsDe laatste 2 jaren dat ik speelde in de jeugd bij ADO Den Haag, heb ik veel groeiklachten gekend (knieën & heupen). Vooral in mijn 2de jaar in de jeugd van ADO Den Haag kreeg ik veel met Annemieke te maken op het gebied van fysiotherapie.  Door middel van behandelingen, revalidatie op een gecontroleerde manier en vooral een rustige opbouw heb ik de laatste paar maanden van het seizoen weer kunnen spelen en trainen. Ik heb mij zo onder andere in de kijker weten te spelen en mocht de aansluiting bij het 1ste van ADO Den Haag maken in april 2015. Voor haar jonge leeftijd heeft Annemieke ongelofelijk veel ervaring en weet ze erg veel over voetbal. Haar fantastische persoonlijkheid en haar bereidheid om te luisteren naar klachten heb ik als echt heel prettig ervaren!

Dylan Nieuwenhuijs, centrale verdediger en verdedigende middenvelder ADO Den Haag

6036d38c3d610339c28a98f84fe25931Zes jaar geleden ben ik met Annemieke in contact gekomen op ADO Den Haag.  Als speler van O19 kreeg ik dit jaar een lastige kuit blessure. Mijn kuiten raakte bij wedstrijden en op sommige trainingen helemaal stijf.  Onderzoek van Annemieke wees uit dat het grootste probleem in mijn rug zat. Ik gebruikte mijn rug verkeerd en dat moest ik door middel van training en behandeling veranderen. Annemieke heeft mij zeer goed begeleid dit jaar en het heeft me veel opgeleverd. Mijn stijve kuiten zijn weg, de houding van mijn rug is goed en mijn core is flink versterkt.

Jan Verduijn, rechtsbuiten ADO Den Haag O19

finnVanaf mijn negende speel ik bij ADO Den Haag. In april 2014 liep ik een ernstige breuk op aan mijn knieschijf. Ik wilde alles op alles zetten om volledig te herstellen en terug te komen op mijn oude niveau. Ik merkte al snel; niet alleen ík had een doel, Annemieke had datzelfde doel! Om te zorgen dat mijn lichaam sterk bleef, kon ik al mét gips om mijn been starten met mijn revalidatie. Tijdens mijn revalidatie wist Annemiek op de momenten dat het even tegenzat, precies de dingen te zeggen of te doen waardoor ik mij weer kon herpakken en focussen. Zelfs toen ik weer mocht meetrainen en speelminuten mocht maken, bleef ik bij Annemieke langsgaan om samen met haar krachtoefeningen te doen. Ik ben Annemieke hartstikke dankbaar, want het is gelukt! Ik ben volledig hersteld en speel komend jaar in ADO 0/13!

Finn van Breemen, aanvallende middenvelder ADO Den Haag O13