finnVanaf mijn negende speel ik bij ADO Den Haag. In april 2014 liep ik een ernstige breuk op aan mijn knieschijf. Ik wilde alles op alles zetten om volledig te herstellen en terug te komen op mijn oude niveau. Ik merkte al snel; niet alleen ík had een doel, Annemieke had datzelfde doel! Om te zorgen dat mijn lichaam sterk bleef, kon ik al mét gips om mijn been starten met mijn revalidatie. Tijdens mijn revalidatie wist Annemiek op de momenten dat het even tegenzat, precies de dingen te zeggen of te doen waardoor ik mij weer kon herpakken en focussen. Zelfs toen ik weer mocht meetrainen en speelminuten mocht maken, bleef ik bij Annemieke langsgaan om samen met haar krachtoefeningen te doen. Ik ben Annemieke hartstikke dankbaar, want het is gelukt! Ik ben volledig hersteld en speel komend jaar in ADO 0/13!

Finn van Breemen, aanvallende middenvelder ADO Den Haag O13

Finn van Breemen