Focus op je behandeling

Er is iets waar ik me meer en meer aan erger. En dat zijn voetballers die hun lichaam bij mij brengen om te laten fixen, maar zelf niet ‘aanwezig zijn’. Die met hun telefoon op de behandelbank gaan liggen en soms zo verzinken in hun telefoon dat ze niet eens reageren op mijn vragen.

Ik vind dat als je echt bezig wil zijn met je herstel en dus je lichaam dat je aanwezig bent moet zijn tijdens de behandeling, fysiek én mentaal! Alleen dan kan je goed  ervaren wat er met je lichaam gebeurd. En mij feedback geven zodat de behandeling nog effectiever is.

En dan heb ik het nog niet eens over het effect wat jouw mobieltje heeft op jouw lichaam. De straling van je telefoon heeft misschien wel meer invloed op je lichaam dan je denkt. Ik ga hier nu niet diep in op het effect de straling van je mobieltje op je lichaam, maar wil je wel graag een testje laten doen.

Test

Nodig voor de test: jijzelf, een andere persoon en je mobiele telefoon.
Leg je telefoon op je hand en strek je arm uit. Vraag de andere persoon om jouw arm naar beneden te duwen, maar probeer zelf je arm recht te houden.

Leg je telefoon nu op tafel en doe de test opnieuw.

Merk je het verschil?

Geen telefoon

Ik vind het heel erg belangrijk dat jij zo goed mogelijk herstelt en daar ook zelf mee bezig bent. Vooral tijdens mijn behandelingen. Daarom wil ik je via deze blog laten weten dat ik geen telefoons meer wil zien op mijn behandelbank. Dus zet je telefoon lekker even een uurtje uit, op vliegtuig modus of iig op stil tijdens de behandeling. En ervaar mijn behandeling zodat je je lichaam kan helpen en nog beter leert kennen.

 

Focus op je behandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *