Investeer in je fitheid het komende half jaar

Het voetbalseizoen is alweer even onderweg! Heerlijk langs de lijn wedstrijdjes kijken en blessure-analyses maken. Het voorkomen van blessures en optimaal presteren zijn voor mij drijfveren om spelers te helpen. Want wie wil er nou geblesseerd zijn en die wedstrijdminuten missen?

Blessures voorkomen kan je doen door goed voor je lichaam te zorgen en te laten zorgen. Niet wachten tot een blessure ontstaat, maar deze zo goed als het kan voor zijn!
Om jou daarin te ondersteunen biedt ik nu een mooi pakket aan tot en met de winterstop.

 

Het pakket bestaat uit:

6 preventieve behandelingen van 60 minuten à € 70,-
Blessureanalyse tijdens je wedstrijd en op de behandelbank à € 280,-
een persoonlijk online trainingsprogramma à € 5,- per week
Totaal € 775,-

Maar NU biedt ik het je aan voor slechts € 499,-

Hoe ziet het pakket eruit?

Elke drie weken een korte APK van je spieren en gewrichten met daarop aansluitend een behandeling die past bij jouw lichaam op dat moment. Dat is een combinatie van alle behandelopties die ik beheers, mobilisaties, massage, manipulatie, triggerpoint therapie, fascie behandelingen, elektrotherapie en oefentherapie. Daarnaast krijg je tijdens elke behandelingen tips en tricks om nog beter voor jouw lichaam op dat moment te zorgen en wordt je online trainingsprogramma aangepast.

In de tussenliggende weken kan je dagelijks terecht met al je vragen en mocht er een extra behandeling nodig zijn dan ontvang je op die behandeling 15% korting.

Een goede prestatie begint bij een goed werkend lichaam. Help jij jezelf door mij jou te laten helpen? Ga dan naar de agenda hier op de website en plan jouw eerste behandeling in van het traject! (Deze actie is te boeken tot 29 september.)

Ik heb er super veel zin in om jou te begeleiden en kennis te geven die je nog fitter maakt en houdt!

Investeer in je fitheid het komende half jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *