Jouw fitheid begint HIER

Je wilt topfit zijn om elke seconde op het veld te laten zien wat je kunt. Je wilt contracten tekenen, transfers maken en prijzen pakken.

Fitheid is de key

En daarvoor is één ding belangrijk: Je moet fit zijn, TOPfit!  Fit zijn betekend meer dan 90 minuten kunnen voetballen. Fit zijn is elke wedstrijd 120 minuten optimaal kunnen presteren. Dit zijn is snel herstellen na een training of wedstrijd. Fit zijn is die extra stappen zetten als je concurrent op de bank ligt. Fit zijn is het hele seizoen inzetbaar zijn no matter hoe veel wedstrijden er op het programma staan.

Die fitheid creëer je onder andere door te trainen, maar er zijn zoveel meer zaken die invloed hebben op jouw fitheid. Het is aan jou hoe fit je wilt zijn!

En het is aan mij om je te laten zien wat er allemaal invloed heeft op jouw fitheid. Wat je kunt doen en laten om je fitheid te verbeteren.

Lees wekelijks mijn blogs over de invloed van nagellak, rollen en vitamine C op jouw fitheid. En neem mee en pas toe wat jou past om zou dicht mogelijk bij jouw optimale fitheid te komen. Zodat jij hoe dan ook kan shinen tussen de lijnen!

Omdat

Ik wil jou als voetballer, van welk niveau dan ook, zelf de hand te nemen in jouw fitheid. Laat niemand bepalen hoe fit jij bent anders dan jijzelf. Voetbal is een teamsport maar er worden individuen opgesteld, geprezen en gecontracteerd. Je kunt niet bepalen hoeveel talent je hebt. Je kunt niet bepalen of de trainer je opstelt. Het enige wat jij kan doen is zorgen dat je topfit bent elke moment dat de trainer je nodig heeft. En ik wil jou en alle voetballers in de wereld zo graag laten zien dat er zoveel is wat invloed heeft op je fitheid. En al pas je maar een schakeltje aan in je systeem het kan net de bepalende schakel zijn die zorgt dat jij in de 93ste minuut die kans benut! Let me inspire you!

Jouw fitheid begint HIER
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *