Na dat ik geblesseerd ben geraakt kreeg ik van iemand het telefoonnummer van Befootball, ik kon de volgende dag al terecht bij Annemieke. Tijdens de 1ste afspraak stelde Annemieke mij wat vragen en wist direct de pijnlijke plek te vinden, ze heeft echt gouden handen! De fysio van mijn voetbalclub had mij eerder verteld dat ik minimaal 6 maanden niet meer mocht en kon voetballen….. Annemieke heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 1,5 maand volledig hersteld was en weer volle wedstrijden kon spelen! Ik ben 14 jaar en dus nog in de groei dus heb nog wel eens wat pijntjes…. maar ik hoef Annemieke maar te bellen en ik kan terecht en ze verhelpt alles snel dmv haar gouden handen en de oefeningen die ze mee geeft. Ik ben super tevreden over Annemieke en zal haar bij iedereen aanraden, en voor mij nooit meer een andere fysio!!

Profvoetballer i.o., Fc Dordrecht

Profvoetballer i.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *