Voetbalfysiotherapie

Ben je voetballer en ben je op zoek naar een fysiotherapeut die jou kan helpen met jouw pijntjes en blessures en verstand heeft van voetbal? Een fysiotherapeut die weet wat er nodig is voor een wreeftrap of een kopduel?

BeFootball is gespecialiseerd in fysiotherapie voor voetballers. Bij blessures richten we ons op een zo spoedig mogelijk herstel in een voetbalenvironment. Zo snel mogelijk behandeling en oefeningen in de context van jouw sport.

We focussen ons op jou als totale voetballer, niet alleen op die enkel- of hamstringblessure. Want als je toch nu die ene blessure hebt kan je er beter alles aan doen om de kans op een nieuwe blessure te verkleinen.

Blessure-risico-analyse

Vind je dat je genoeg blessures hebt gehad? Of wil je de kans op een blessure zo klein mogelijk maken door middel van jou risicozones te weten?
BeFootball biedt naast behandeling ook blessure-risico-analyses aan. In een onderzoek wordt gekeken naar factoren die de kans op een blessure vergroten. Zoals verzwakte bilspieren de risico op voorste kruisband letsel vergroten. Na de analyse wordt er besproken waar voor jou de risicozones liggen en wat je zou kunnen doen om deze te verkleinen.

Blessures voorkomen

Wordt dit seizoen voor jou belangrijk of wil je een transfer afdwingen en kan je daar nou net geen blessure bij gebruiken?
BeFootball begeleidt je in het verkleinen van jouw specifieke risicozones en leert je hoe je beter voor je lichaam kunt zorgen.
Naar aanleiding van de blessure-risico-analyse stellen we samen met jou een plan op om deze risicozones zo snel mogelijk te verkleinen of weg te nemen! Dit plan kan onder begeleiding
van experts binnen BeFootball worden uitgevoerd of binnen de setting van je eigen club.

Naast het preventief trainen ter voorkoming van blessures biedt BeFootball ook BeFootball Trainingsdagen om je eigen lichaam beter te leren kennen en bewust te kiezen om nog meer uit je carrière te halen.