Zakaria el Bennay

6036d38c3d610339c28a98f84fe25931Na het breken van mijn middenvoetsbeentje ben ik via mijn zaakwaarnemer bij Annemieke terecht gekomen. Dankzij haar goede connecties kon ik snel bij een goede orthopedisch chirurg terecht. Deze chirurg heeft mij daardoor ook snel kunnen opereren, 11 weken later begon immers de voorbereding op het nieuwe seizoen.
Na 6 weken in het gips te hebben gezeten, begon het daadwerkelijke revalidatietraject met Annemieke. In de tussentijd hebben wij wel contact gehad over dingen die ik thuis al kon doen om mij herstel te versnellen . Ik heb de samenwerking met Annemieke als zeer prettig ervaren en ik ben zelfs eerder dan verwacht weer fit. Ik ben haar daarom ook zeer dankbaar voor de intensieve begeleiding in dit traject!

Zakaria el Bennay, buitenspeler NEC O19

Zakaria el Bennay